Navštivte lanový park


Zážitek, co stojí za to vyzkoušet!
Pokud máte rádi adrenalin, je lanový park přesně to pravé pro vás. Lanové centrum nabízí svým návštěvníkům spoustu zábavy a radovánek, ale také změření vaší vlastní síly a odvahy. Bude jen na vás, zda překonáte okruh lanových překážek, které bývají zavěšeny až v patnáctimetrové výšce.
V lanovém centru můžete vyšplhat až do velkých výšin. Zde odhalíte, co se skrývá v korunách stromů. Cestou vás čeká skvělé dobrodružství. Trasy jsou opředeny mnoha překážkami, které se budete snažit překonat.

Svět plný překážek je určen pro každého. Lanový zábava je jednou z nejoblíbenějších, a to nejen mezi dospělými, svou oblibu získala i u dětí. Na své si přijde opravdu každý. Kdo nebude moci dospat, může přijít již ráno. V této době je v lanovém centru méně lidí, neboť ospalci jsou ještě pod peřinou. Všechny překážky tak budou patřit jen vám. Na toho, kdo přijde až k večeru, zase budou čekat tajuplné stezky v přítmí. Volnočasový areál vám nabídne opravdu skvělou zábavu s netradičními zážitky.

Sport nebo zábava?
Ke zdolání lanových překážek není potřeba zvláštní fyzické síly. Je to však adrenalinový sport, který spojuje vaší obratnost a fyzickou výdržnost. Lezení je absolutně bezpečné, přesto budete před vstupem na překážky pojištěni lanem. A to jen pro případ, že by vám ujela noha a vy byste nechtěně uklouzli. Než se vydáte na zdolávání překážkové lanové dráhy, seznámí vás instruktor s pravidly a způsoby jištění. Navíc obdržíte sedáky a další nutné vybavení včetně bezpečnostní helmy.

Po vyčerpávajícím úkonu a velkém úspěchu si budete moci odpočinout v přilehlé restauraci, kde vás bude čekat příjemné posezení a skvělé občerstvení. Načerpáte zde novou energii, kterou budete moci opět využít na překonávání dalších lanových překážek.

Přijďte sami nebo sebou vezměte svou partu kamarádů. Lanový areál je určený pro širokou veřejnost a vítaný je zde opravdu každý, kdo chce zažít netradiční zážitek.